همه چیز درباره ی حالت پرواز گوشی
با نگاهی به قسمت ستینگ تلفن همراهتان ، گزینه ای به نام Flight Mode یا Airplane Mode مشاهده خواهید کرد که به منظور هدف خاصی تعبیه شده است.
همه چیز درباره ی حالت پرواز گوشی و اهمیت استفاده از آن در پروازها: خبرهایی از سراسر جهان از اختلالات رادیویی هواپیماها از طریق امواج موبایل گزارش میشد، اما کو گوش شنوا تا این که سال 1992 یک هواپیمای مسافربری آمریکایی، لحظه ای که میخواست برای فرود مختصات خود را با برج مراقبت هماهنگ کند، دچار اختلالات رادیویی شد و در یکی از مناطق کشاورزی ایالت مینه سوتا سقوط کرد. در این سانحه هوایی 43 نفر جان خود را از دست دادند. مرکز رسیدگی به سوانح هوایی مینه سوتا دلیل این سقوط را اختلالات رادیویی ناشی از امواج موبایل تشخیص داد و پلیس مینه سوتا یک گوشی نوکیا را عامل این اتفاق دانست.
هنوز یک ماه و نیم از این واقعه نگذشته بود که یک تراژدی دیگر در شهر سیاتل اتفاق افتاد، این بار یک بوئینگ 757 به همان علت قبلی از عرش به فرش آمد. جالب این که صاحب تلفن همراهی که بر حسب اتفاق باز هم نوکیا بود، در بین 32 قربانی این پرواز نبود و جان سالم به در برده بود. این دو اتفاق دردناک باعث شد قوانین سختگیرانه تری برای جلوگیری از بهکارگیری تلفن همراه در هواپیما صادر شود. در این میان، نوکیا که نقش مهمی در این دو سانحه بازی کرده و همین مسأله باعث وجه بد جهانی برای این شرکت شده بود، در یک اقدام جالب نام حالت تنظیمات آفلاین را به حالت پرواز یا همان Flight Mode تغییر داد. این یک شروع خونین برای فلایت مد بود تا شاید اهمیت استفاده از این تنظیمات در هواپیما نمایان تر شود.
با فعال سازی دکمه حالت پرواز چه می شود ؟
1-از کار افتادن تمام سیگنال های انتقالی دستگاه
2- غیر فعال شدن قابلیت های دستگاه برای تعیین محل، دریافت تماس یا استفاده از پیامهای متنی
3-فعال بودن سایر قابلیت های گوشی که به سیگنال احتیاجی ندارند مانند : پخش آهنگ، بازی، دوربین و ...
4- صرفهجویی در مصرف باتری و بالارفتن قدرت پردازشگر موبایل
5- فعال بودن این حالت سبب افرایش طول عمر باتری گوشی می شود
براي دريافت اخبار جديد با ليمو سبز همراه باشيد.
دیدگاه کاربران